Kalix..

Idag har jag gjort något som var så jävla obehagligt.
Har varit och gjort en gastroskopi i kalix. Dom går ner med en lång slang/kamera i magen. Fyfan va hemskt. Inte nog med att jag hade kväljningar hela tiden men sen tog de ju ont när han var nere i magen oxå. Hujja, de där kommer jag aldrig mer göra om.
De visade iaf inte så mycket. Att de var irriterat i övergången mellan matstrupen och magsäcken. Vilket vi redan visste. De är ju magkatarr. Men läkaren trodde inte att de var orsaken till mina problem. Så kommer få fara yttligare en gång till kalix och då ska dom undersöka gallan och sånt. Som tur var görs de med ultraljud. För ingen jävel ska ner med nån slang i min mage igen!!
Äh, de blir säkert bra.

Varit sjukskriven från jobbet nu ett bra tag. Har fan inte orkat jobba. Är sjukskriven imorgon oxå eftersom läkaren tyckte att jag behövde vila upp mig. Men är ledig från torsdag till söndag så de blir ju som en liten semester de. På torsdag drar vi förhoppningvis till luleå och shoppar om jag orkar. Men ska vila upp mig nu imorgon så jag orkar på torsdag. Har sett fram emot de så länge nu :)
Nu ska jag gå och lägga mig framför tvn och slå igen ögonen ett tag :)

Måndag..

Vilken helg. Dock nyktert men fan så trött jag är.
De har varit en välfigt jobbig tid den senaste veckan. Ett tråkigt besked som har vänt allt upp och ner. De är så svårt att förstå. Tänker inte skriva ut de här med de har medfört alldeles för lite sömn för mig. Vilket resulterar i ändå mer ont i magen. Behöver verkligen inte mer stress eller mer att tänka på. Tyvärr är de som de är nu.
Har varit ledig marknaden. Väldigt skönt. Hade egentligen behövt vila upp mig men har varit och sprungit på marknaden istället typ varje dag.
Var ut i lördags. Skönt att tänka på nått annat. Iaf så har jag varit nykter och fått frågan "är du gravid?" säkert 35 gånger. Nej, jag är inte gravid. Jag har magkatarr och kan inte dricka. Var säkert flera som inte trodde mig. Men så är de. Har de nog jobbigt med magen och de blir värre när jag dricker. Nåja, nu vet ni!! :)

Sen fick jag en present i lördag oxå. Mina två systrar har beställt en stockholms resa åt oss i november. Allt är betalat. Flyg, hotell osv.. Fan va härligt och herregud var de ska shoppas. Kommer leva snålt till i november. Haha. Ska bli så sjukt kul att fara dit och de är enbart för att shoppa :)

Blä...

Jag vill hem nu. Mår skit. Men  jag får skylla mig själv. Skulle absolut inte dricka koffein och jag har druckit en red bull idag. Så jag har mig själv att skylla.
Nu är de bara en timme kvar och sen får jag gå hem. De behövs verkligen. Är så sjukt trött och helt slut i kroppen..

Fredag..

Gud jag är så trött på dessa surkärringar. Är så jävla tråkigt när de ska vara så där. När jag sen inte vet vad jag gjort heller..
Den här veckan har varit fruktansvärt tung att jobba. Fan så less jag är. Sen när folk inte verkar förstå att man verkligen mår dåligt blir de inte mycket bättre. Dom skulle prova på att ha magkatarr. Att konstant ha ont i mage och må illa. De är verkligen bland de värsta jag varit med om i sjukdoms väg. Är så frustrerande när de inte går över heller.
Varit till en annan läkare idag. Återigen kände hon direkt att de var magkatarr. Men hon sa att jag behöver behandlas yttligare än månad. Läkaren jag var till först sa att de skulle gå över efter fyra dagar. Lite små sjukt är de.
Nu har iaf alla pengar farit som jag sparat till marknaden. 150 kostade de att gå till läkaren och tabletterna kostade 360 kr. Känns ut små tråkigt eftersom jag verkligen sparat dom där pengarna för att för en gångs skull ha mer än en 100 att leva på under marknaden. Men men. Inte mycket att göra åt. Hjälper dom så är de fan värt de. Längtar efter att bli som en vanlig människa. Har fan inte varit de på över 3 veckor nu.
Nu är de nog gnällt. Jag ska gå och duscha och sen lägga mig i sängen och somna till tvn.


Skit tisdag..

Gud jag är så trött. Idag har de varit en fruktansvärt jobbig dag. Har mått dåligt och haft kramp i magen ända sen jag steg upp. De är så fruktansvärt jobbigt. Är knappt så jag klarar av att stå upp när de blir som jobbigast. På fredag ska jag iaf till läkaren och då måst jag få nå starkare tabletter eller nå. Orkar inte ha de så här.
Har iaf jobbat ikväll. Skulle egentligen bara varit till åtta men då frågade jonas om jag kunde jobba för han. Hade verkligen ingen lust eller ork men kan ju fan inte säga nej. Så har varit till nio ikväll. Nu ska jag gå och lägga mig och invänta johan som inte har kommit ännu. Men jag lär nog sussa när han kommer. Men imorgon har han ju semester. De är han välförtjänt min lilla älskling :)

Sov gott.

Så är de säkert..

Planen idag var att dricka. Men kände redan efter första cidern att de inte skulle gå. Farbror doktorn hade rätt. Man ska inte dricka när man har magkatarr. Fan så ont jag fick. Nåja, de var lika bra. Jag slipper då vara bakis imorgon.
Johan och gänget drog nyss. Eller för ett tag sen. Vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med. Men de löser sig säkert. Känner jag johan rätt så kommer han nog inte hem på ett tag. Men jag klarar mig bra här jag. :)
Har fått höra lite roliga grejer ikväll. Haha. Endel är ju så förbannat korkade. Tur att man slipper ha med dom att göra. Jisses säger jag bara.

Måste ju meddela att de är skönt att vara ledig. Vaknade på morgon och fick för mig att jag skull upp och jobba. Legade vaken ett tag och hade ångest. Tills jag kom på att jag är ledig. Var så jävla skönt att somna om och vakna kl 11. :)
En annan sak som oxå är ganska rolig är att jag har fruktansvärd absitens efter snus. Dagen idag har bestått av att grina och vara arg. Stackars johan. Men idag fick han faktiskt skylla sig själv när jag står och har abstinens så jag skakar och johan kommer med en snus i käften. Efter att ha legat och grina i en halvtimme vart de bättre. Har ju slutat snusa tidigare men har fan aldrig haft sån här abstinens. De är helt sjukt. Sen har jag så förbannat skumma drömmar på nätterna oxå. Helt sjukt att man kan få så enbart av att sluta snusa.. Ska fan inte börja igen heller. Måste försöka hålla mig. Önska mig lycka till.

Äntligen ledig..

Jag kan inte beskriva med ord hur otroligt skönt de ska bli att vara ledig i helgen. Jag ska bara ligga och ta de lugnt. Fyfaaaaan va skönt. Är dessutom ledig på måndag oxå eftersom jag och eva bytte. Ska jobba igen åt henne på fredag istället. Men skit samma. Måndag är viktigare. Mamma fyller ju år och sen kommer min syster hit oxå. Ska bli så kul :)
Nu ska jag gå och plocka lite tvätt.. Ska tvätta på en timme..

RSS 2.0