Fredag..

Nu har jag fått klagomål på att jag inte uppdaterar här i bloggen. :) Så nu tänkte jag försöka mig på att skriva lite.
Här händer faktiskt inte så mycket. Jag går mest här hemma och lägntar till november. Jag vet, jag är konstig. Men ska bli så jävla kul att fara till stockholm. Ska shoppa som tusan. Sen så passar de ju perfket när man far i slutet av november. Ska passa på att köpa julklappar då :)
Ska och jobba i helgen. Eller på söndag. 8-19. Känns ut som tungt men jag behvöer alla pengar jag kan få. Har hittils inte lagt undan nå pengar av de jag fått när jag jobbet. Av nån konstigt anledning går allt åt. Men men. Nu när pengarna i kommer i slutet av september ska jag lägga undan. Sen så verkar de komma in lite pengar då och då oxå. Eftersom arbetsförmedlingen var snäll. Vart inskriven i nån sån där kurs typ direkt. Men de är ju bra :)
Nu har vi förresten äntligen bil. En v70. En jäkligt fin dessutom. Jag är mer än glad. Nu kan man faktiskt göra någonting. Vi har ju inte varit ut på hela sommaren när vi inte haft nån bil.
Nu ska jag gå och städa. Ha en bra fredag allihop :)  


Jag ska bättra mig på att uppdatera susanne :)

Fredag..

Kommit från jobbet för ett tag sen. Eller för en timme rättare sagt. Väntar på att hjärtat mitt ska komma hem och sen ska vi mysa och äta chips :) Sen blir de sängen..


RSS 2.0