Söndag..

Nu är de äntligen lite lugnare här.
Under veckan har jag alltså lyckats dra på mig magkatarr. Sjukt så dåligt jag har mått. Så sen i onsdags har jag i princip bara legat i sängen.
Var till akuten igår och läkaren behövde bara känna på magen så visste han va de var. Idag är de betydligt mycket bättre. Men har sjukt svårt att äta. Mår illa direkt jag ska äta och en stund efteråt men sen går de som över.
De är fan inte lätt att vara jag. Speciellt inte med magkatarr.. Haha.
Vette tusan hur man får de egentligen. Men har väl med mina matvanor och stress att göra. Så hädan efter måste jag börja äta regelbundet och försöka stressa mindre. 
Förresten, jag har slutat snusa. Tredje dagen idag utan snus. Hur jävla duktig är inte jag ? Känner mig som stolt. Men lika bra och sluta nu när man likså mår skit.

Mycket annat har jag faktikskt inte att säga. Har ju bara legat i sängen hela veckan.
Imorgon är jag ledig och då tror jag de bär av till gyljen. Hade tänkt försöka få lite färg nu när jag inte har varit ut på flera dagar.


Tröööött.

Jag lyckas då med ta mig fan allt.
Är och jobbar nu men jag uppdaterar senare när tanterna sover :)

Hemma från jobbet..

Första gången på 3 år som jag är hemma från jobbet. Vad de beror på vet jag inte riktigt. Jag har feber, ont i magen och huvudet. Vart nog alldeles för lite vätska igår skulle jag tro. Var sjukt varmt och jobbigt igår på ikea. Kom fram till att jag enbart drack ett litet glas kola igår. Så är nog de som spökar. Värmeslag eller vad de kallas. Har haft så här tidigare..
Idag ska jag bara ligga och hoppas på att bli bättre. Försöka dricka vatten och äta.
Sen funderar jag på att kanske beställa hem lite kläder. De är man aldrig för sjukt för.. Haha..

Jobbet..

Sitter på jobbet nu och har skit tråkigt. Jessica for för en timme sen och tiden går så jävla sakta när man är själv. Men nu är de bara en timme kvar :)
Vart som deppig tidigare när jag börja fundera på hur mycket jag har kvar att jobba innan jag är ledig. Bara ledig två dagar till veckan. Sjukt tungt med de går. Men pratade med johan och då vart allt bättre igen..

Nu sitter tanterna och ser på tv så jag ska gå göra dom sällskap snart tror jag. Så kanske tiden går  lite fortare än vad den gjort tidigare :)


Ångest..

Ångest så de skriker om de. Vill inte fara och jobba imorgon.
Vet inte vad de är med mig. Har ju varit på svalan 100 gånger tidigare. Nu är de fruktansvärt längesen jag har jobbat morgon där och är inte riktigt säker på hur rutinerna går där på morgon. Sånt ändras ju. Sen när man ska jobba med en person som jag har hört inte gör så mycket så känns de inte heller nå bra. Är inte sugen på att springa som en tok hela dagen. Men vi får väl se. De är skönt att jag jobbar dagtid iaf. Då får jag komma hem till johan kl 4.
Nog gnällt nu. 

Torsdag..

Idag är en sån här depp dag. De regnar, jag har drömt mardrömmar hela natten och johan är inte hemma!

RSS 2.0