Nästan färdig.

Äntligen har jag fått gjort bort dom flesta grejerna. Bara att gå på ica kvar med de hinner jag innan vi far.
Blir att fara lite tidigare än vi först tänkte. Johan ska och hälsa på jens så han kör mig hela vägen till kalix. Lika bra de.
Kom på att jag glömt tandborste och shampoo nu. Nu ska jag lägga mig just och se tv och vänta på älsklingen. Saknar han som tusan..

06.30.

Vet ni när jag har stigit upp idag ? 06.30. Fan så seriös jag är. Men tänkte att då kanske jag för en gångs skull kan somna tidigt ikväll. Ska ju upp före 5 imorgon.
Nu ska jag gå och klä på mig och sen gå till stuk!! :)

Hjääälp..

Hur i helvete ska jag få plats med allt ? Jag vet att jag tjatar. Men jag har ingen aning om hur detta ska gå till.
Jag hade ju bara tänkt ta med mig ett par jeans och resten strumpbyxor. Eftersom jag har så pass många långa tunikor jag tänkt ta med. Då sa johan igår att jag måste ta med mig två par. Ifall jag spiller eller liknande på dom jag har på mig. Han är så söt älsklingen min. Hur ska jag klara mig utan denna underbara människa hela helgen ? Vet inte om jag ska gå på johan förslag eller mitt eget. Att bara ta med mig ett par. Hade ju faktiskt tänkt försöka hitta mig nå jeans i sthlm. Hm, tror faktiskt jag gå på mitt eget förslag. Haha. De är fan inte lätt alltid.
Sen har ajg ett till problem. Hur ska jag klippa mig ? Har ju tid imorgon kl 9. Fråga mig inte varför jag har tid så förbannat tidigt. Men hade nån ide där när jag bokade tid. Fast är ju lika bra. Då kommer jag mig upp tidigt. Lär ju ha 100 saker att göra imorgon.

Nu ska jag gå göra nån nytta och inte sitta här och beklaga mig. Haha.

Onsdag..

Idag känner jag mig lite nere. Ingen aning om varför. Är väl vädret. Ska försöka bli på bättre humör nu. Ska sätta upp julgardinera lite senare hade jag tänkt. Annars blir de inte gjort före helgen för johan gör de då inte. Haha.
Snart kommer fanny och frida oxå. Ida skull på sjukgymnastik så då skulle dom komma hit och vara en stund. Va jag ska roa dom med i en timme vet jag inte. Men de löser sig nog :)
Tror jag måste gå och äta nu. Är så jävla hungrig.

Djungeltelegrafen..

Jag skulle vilja veta vem de är som gjort den här bloggen. Haha. Helt sjukt. Jag har mina små aningar vem de möjligtvis kan vara. Ja herregud. :)

http://djungeltelegrafen.bloggagratis.se/2009/04/20/1603342-pasken-har-varit-och-farit/


Dum..

Ibland är jag så dum. Vaknade på morgon när johan steg upp. Var faktiskt pigg med lega i sängen och försökte somna om. 07.30 var jag fortfarande vaken. Men tänkte att jag ligger en stund till. Givetvis somnade jag ju. Blir alltid tröttare när jag gör sådär. Så nu är denna dag förstörd. Kommer gå och gäspa och vara extremt trött hela dagen. Vet inte varför jag gör sådär. För jag vet ju att jag bara blir tröttare. Nå, de är inte mycket att göra åt.
Annars händer de inte mycket. Ska tvätta och packa idag. Så har man gjort bort de. Har lite ärenden att göra imorgon som jag kan roa mig med. Sen på torsdag så drar jag ju till kalix. Måste komma ihåg att ringa annica ikväll oxå.
Nu ska jag gå och skära fläskfilen och sätta den i marinad :)

Dålig dag..

Idag är en sån här dag då jag egentligen borde ligga i sängen och sova. Jag irriterar mig på minsta lilla sak. Ingenting går som de ska. När jag dessutom städar samtidigt gör mig ju inte direkt gladare. Hatar verkligen att städa. Blir jag någonsin rik så ska jag anlita en städerska så jag slipper göra skiten själv.
Jag vet ju varför jag är så här förbannat irriterad. Ibland önska jag att jag var kille. För dom behöver varken ha mens eller föda barn. Dom går bara omkring där med snoppen mellan benen. Jävla karlar. Nu vart jag irriterad på dom oxå. Stackars johan när han kommer hem!! Haha.
En sak till. Skulle nån komma med en snusdosa nu så skulle jag inte tveka att ta en. Har så förbannat abstinens. Tänk att man efter 5 månader fortfarande kan vara sugen på en snus!!!

Morr..

Satan så jag blir irriterad på såna här teknink grejer. Nu när jag höll på lyssna på muisik började de plötsligt spraka i högtalarna.. Blir såå jääääääävla irriterad. Har lust att sparka omkull båda högtalarna och såga sönder dom.. Men johan skull nog bli lite små ledsen då. De är bara fortsätta. Får väl gå och sjunga själv eller nå..

Trött..

Idag är jag trött. Är verkligen ingen morgon människa. Stigit upp 06.40 idag och de känns. Fan va tungt. Men de har varit kul idag även om de har varit en ganska jobbig dag. Jobbigt att baka. Men annars så.
Fick mig lite nya kläder idag oxå. Välbehövligt kan jag ju meddela.
Snart drar vi till stockholm. Ska bli så jäkla kul. Drar ju till kalix på torsdag. Eftersom flyget går kring sju på fredag. Tror inte johan är så villig att stiga upp före fem och köra mig till kallax. Haha.
De ända jag har ångest för är hur i helvete jag ska få plats med alla kläder. Väska lär ju vara full när jag åker härifrån och sen ska jag ju handla oxå.. Ja jisses. De är inte lätt. Men de blir nog bra.
Nu ska jag se lite tv och sen sova :)

Eftermiddagslur..

Jag tog mig en liten eftermiddagslur tidigare. Jävligt skönt. Men fick fan lite huvudvärk med de går nog över.
Vette tusan va jag ska hitta på ikväll.. Min pojkvän har lämnat mig för knåd ikväll. Orkade verkligen inte följa med. De är alltid tråkigt där och lär ju knappast vara roligare ikväll. Tror faktiskt jag ska ligga här i min ensamhet och se på idol och äta karra.
Mamma har ju fått för sig att vi ska åka till kalix 07.30 imorgon. Jag är väldigt tveksam eftersom ungarna ska med. Men vi får ju se. Jag kan nog med största säkerhet stiga upp halv åtta imorgon och ändå hinna göra mig klar. Mamma brukar alltid komma på saker i sista sekund som hon måste göra. Typ dammsuga och sånt.. Haha.
Men hon är så söt min mamma. Nåja, nu ska jag se lite tv och sen försöka städa min garderob..


Fredag..

Idag känner jag mig trött. Ingen aning om varför. Har faktsikt sovit gott i natt. Har däremot dragit på mig nå konstig hosta. Kanske är de svinisen ? Haha. Nej, nu ska vi vara positiva. Fast alla verkar ju vara förkylda. Inte lätt alltid.
Imorgon bär de av till kalix. Kul :) Vi ska baka pepparkakor och längta till sthlm. En vecka kvar nu till vi drar. 
Måste bara berätta nå sjukt. Tidigare på morgon fick jag för mig att plocka in stolarna som vi har på balkongen. Hade på mig mina fårskinnstofflor för jag tänkte ju bara just gå ut. Tror ni inte att jag faller då ? Framlänges. Dessutom tror jag pappa körde förbi precis då jag föll. Haha. Sjukt ont tog de så då satt jag där på den blöta balkongen med min pyjamasbyxor och försökte hålla mig för att börja grina. Tog förbannat ont i knäna. Lyckas alltid med allt sånt där :(  

Nu ska jag dra och handla med mamma. Sen på ok och hyra nån film tror jag..

!!!!!

Aha okej, då vet jag!

Så jävla bra!!!!

Jag diggar comhem reklamen med judit och judit. Så jävla bra. Sitter här i min ensamhet och skrattar. Hahaha.



http://www.youtube.com/watch?v=BTaHL6IeukI

Åååååh..............

Haha. Jag avr med om nå skämmigt nyss. Var på ica och handlade. Johan bad med gå köpa folkisar bland annat.
Iaf så hade jag 170 löst som jag tänkte betala med. Givetvis kostade de 174 kr. Men jag ahde ju kortet med mig så jag tänkte inte mer på de när hon sa att de var 174. Tänkte att jag ger hon dom där 170 och sen drar frya kronor på kortet. Tror ni inte att kortet gav upp då. Fan va hemskt de. De har tjorvat länge och man har varit tvungen att dra de flera gånger innan de väl funkat. Idag hade de däremot bestämt sig att inte fungera. Så där stod jag blodröd i ansiktet och drog kortet gång efter gång. Som tur var var de ingen bakom mig. Hon i kassa försökte oxå dra de men de gick inte. Så var ju fan tvungen att be hon ta bort min redbull som jag varit så sugen på. Åååååh, va hemskt de var.. Hahaha. Hatar när de blir så där. Så nu ska jag gå och beställa mig ett nytt jävla kort så de inte händer nå mer.


Mååååndag..

Hur fan ska jag klippa mig? Har suttit och funderat på de hela dagen. Haha. Vill ju klippa de kortare. Eller jag måst göra de för att de är så förbannat slitet. Men hur ? De är fan inte lätt alltid.
Idag har jag hållit på och rensa i min garderob. Seriöst som fan. Men de behövs. Tyvärr så vart jag trött mitt i allt och satte mig här så nu ligger alla kläder på golvet i hallen. Haha. Måste väl gå fixa de annars blir nog johan som ledsen när han kommer hem och de ligger kläder över hela hallen.
Sitter för tillfället och väntar på att johan ska ringa. Men han är ju alltid som seg. Haha. Måste veta om han behagar att komma hem och äta idag eller om han ska till grelsbyn och äta. Tänkte ju för en gångs skull göra lite mer avancerad mat idag..
Nu måst jag gå och plocka upp min kläder. :)

TACK!!!!!

Äntligen vet jag vad låten där heter. Tack therre!!! :) De var ju Ace of Base- always have, always will.
Nu kan jag sluta fundera på de. Haha.
Idag har jag tillbringat dagen på gylfen. Ätit palt och lite sånt. Idag har jag även beställt en plånbok. Verkligen behövligt. Så vi får se då när de kommer :)
Nu ska jag gå och gnälla på johan att vi ska hitta på nå. Jag är grymt rastlös.

Förvirrad..

Vaknade av att mamma ringde på morgon och kände mig så jävla nere. Hade fått för mig att de var måndag. Sen när mamma sa att de var fredag vart jag så jävla lättad. Har ingen aning om hur jag fått för mig att de var måndag. Haha. Hade väl säkert drömt nå.
Kom på att jag ska jobba på söndag. 8-13. En värdelös tur men kan ju inte tacka nej. Jag vill ha långa turer att jobba när jag då väl får jobba. Men lyckas alltid få dom korta turerna. Nåja, de är bara se glad ut och fara jobba.
Ska gå och plocka ihop tvätt nu och börja tvätt kl 12. Grymt tråkigt de oxå. Haha.

Hjälp mig!!

Nu har jag suttit i säkert en timme och letat vad en jävla låt heter. Eller jag har försökt lyssna på den och komma på va den kan heta på svenska. Är en kvinna som sjunger den på finska och jag känner igen melodin så förbannat. Både mamma, anders och johan har försökt lyssna men ingen kommer på va den heter. Så förbannat irriterade. De är sånt här som kan hålla mig sömnlös om nätterna. Blir så jävla förbannad över att jag inte kan komma på va låten heter på svenska.
Sätter länken i slutet av inlägger så kan ni som vill lyssna och försöka hjälpa mig. :)

Annars gör vi inte så mycket här på pox. Johan ligger och läser och jag sitter och funderar uti låten där.. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!! Haha.
Tror vi ska dra oss mot sängen snart. Börjar faktiskt bli trött.
Imorgon blir de städdag för mig. Ska tvätta och lite sånt tråkigt. Men de måste ju oxå göras.


Här kommer länken. Låten börjar efter 2.15.
http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=latestbroadcast&Id=1017&BroadcastDate=&IsBlock=

Duktiga anna!!

Idag kom jag mig äntligen för att både ringa till försäkringskassan och boka klipptid. Så den 26 ska jag dit. Kl 9 på morgon. Lite små tidigit men de är lika bra de. Ska ju till stockholm den 27 och lär ju ha gris mycket att göra dan före. Antar att jag åker till kalix den 26 oxå. Blir lite små tjorvigt annars.
För i övrigt funderar jag på hur jag ska klippa mig ? Är de nån som har något förslag ? Tror jag ska klippa av de en bra bit. Är så förbannat slitet nu. Nu ska jag knalla till tvättstugan och se om de finns nån tid imorgon. :)

Kallt!!!!

Jag håller på frysa ihjäl när de är typ -8 grader. Vill inte ens tänka på när de blir -25. Herregud. Jag hatar vinter!!!!

God natt..

Jag känner mig aningen nedstämd ikväll så nu ska jag gå och lägga mig bredvid johan som har sovit sen före åtta!!
God natt!!

Jag vill shoppa!!!!!!

Vet ni hur gärna jag vill beställa kläder ? Men jag håller mig. Duktig som jag är.
Varit på seth idag och hittade världens snyggaste linne/klänning. Visade den för åt mamma men hon såg bara konstigt på mig och tyckte inte att den var snygg. Jag var givetvis tvungen att prova den och tror ni inte då att den satt som gjutet. Fan oxå. Mamma provade den iaf när hon såg hur snyggt den satt på mig och tror ni inte att tanten köpte den ? Haha. Skit snygg var den iaf. Hade önskat mig den i julklapp om jag inte nu fått pengar av mamma till vi ska till stockholm.
Nu ska jag se lite tv och sen bär de av till gyljen!

Blåmärke..

Sitter i min ensamhet och väntar på att johan ska komma hem. Tyvärr måste jag nog vänta till typ 11. Hatar när johan jobbar borta. Men han kommer ju hem iaf. Oftast sover han borta när han är och jobbar i gällivare eller kiruna.
Upptäckte alldeles nyss att jag har världens blåmärke på armen. Stort är de. Fick de när jag var och tog nå prover på vårdcentralen. Hoppas verkligen dom där proverna visar nå nu så vi kan rätta till mina problem. Är konstant trött, problem med magen, utslag och massa annat. Dom tog då 9 rör blod så jag hoppas de visar nå. För nå är de som är fel. De känns. Läkaren jag var till prata om sköldkörtel (stavas?) eller ämnesomsättningen. Så vi får se vad proverna visar!!

Sitter och drömmer mig bort till stockholm. Tycker de kan bli den 27:e nu. Jäklar så jag längtar!!!!!!!!!! :) Inte alls länge kvar nu.
Nej, kanske man skull ta och göra nå vettigt ?

Pucko...

Satan så less jag blir ibland. Speciellt på af! Jävla pucko som sitter där och tror han är nå. Tål inte denna människa!
Bästa kommentaren var ändå "jag ser att jag har en kund nu så att du kanske kan...." Jo, jag ska gå fick han till svar. Jag var tvungen att tygla min ilska för att inte ge idioten fingret. Nu tycker jag sola kan ta sina kryckor och häva sig tillbaka till af. Så de blir någon ordning på detta svammel. Tänker inte gå till den där jönsen nå mer!

Nej nu ska jag göra mig en smörgås och försöka bli på bättre humör!
Måste bara säga att jag såg en grymt ful människa idag... Usch!!

Negerbollar..

Vet ni vad jag har gjort ? Fick för mig att göra negerbollar tidigare idag. Men jag ides inte då. Så nu kl 23 har jag stått och gjort negerbollar. Dom vart faktiskt riktigt goda :)

Hjärtat mitt ligger och sover nu. Eller de har han gjort ganska länge. Men han ska upp 3 och jobba så han hade väl behöva lägga sig 7 egentligen. Men vi har sysselsatt oss med att se 2 filmer ikväll. Riktigt bra båda två.
Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid johan!!! Jag är så lycklig!

RSS 2.0