Pucko..

Jag tål inte människor som är så förbannat stela. "weääääh så kan man ju inte säga" osv.. Lust att be människan fara och flyga. Jag får säga vad jag vill och ha mina egna åsikter.. Skiter i va du tycker.. Jävla pucko som tror du är nå! Nu ska jag gå sova!!

Snäll..

Jag skulle vilja vara tillsammans med mig själv ibland. Inte för att jag är snygg eller smal eller liknade. Utan för att jag är så förbannat snäll.. Haha. Johan har två presenter som väntar på han här hemma. :)

Less så förbannat..

När man för en gångs skull har planerat att göra någonting så blir de kallt. Var ju planerat ikea på lördag men nu ska de tydligen bli 30-. Fan så irriterad jag blir..
Nån som ska på ikea i veckan och har en ganska stor bil ?

Ingen rolig kväll..

Igår kväll var ingen rolig kväll. Först sparka jag sönder lilltån. Sjukt ont tar de när jag går.
Sen så hade jag varit och duschat och skull av någon anledning i i sovrummet. Fråga mig inte varför. Iaf kommer jag och går med handduken runt mig och när jag precis kommer in i sovrummet känner jag att jag håller på falla. Får tillbaka balansen och tar ett steg till. Då jävlar. Då föll jag. Förbannat så jag gjode illa mig. Höger arm lyckades av någon konstig anledning ta i kanten på byrån. Vilket resulterade i ett sår över hela armen. Behöver jag säga att de tar ont ?
De sjuka tycker jag är att när man faller så går de i slowmotion. För jag hann tänka "satan så ont de här kommer ta".
Johan var så söt och kom springades direkt där jag satt naken och grina på sovrumsgolvet. Haha. Vilken syn de ska ha varit. Ja herregud..
Nu ska jag försöka äta lite frukost och sen tejpa tån så jag kan gå ut och gå senare. Ska ju till tandläkaren kl 2 oxå..

Skoter..

Jaha, då har man varit och åkt skoter för första gången i år. Jisses säger jag bara. När jag åker eller kör skoter vill jag puttra fram i lagom fart. Johan däremot blåste på som bara den. Har hållit ett krampaktigt tag om han midja hela vägen. Men jag kom ju helskinnad hem iaf.. Haha.

Nu sitter jag och väntar på ida och sen blir de en promenad. Skönt. Var ju slö igår och ides inte gå ut med idag ska vi ta en lång promenad :)

Ikea..

Sitter och tittar på ikea och försöker få ihop lite grejer till de rosa rummet. Eller vitt är de ju nu men. Av någon konstig anledning kallar jag de fortfarande rosa rummet. Iaf så funderar vi på att göra de till ett tvspels rum eller va man ska kalla de.
Ett rum där johan kan roa sig med att spela tvspel och sånt. Så han slipper sitta i vardagsrummet och spela med mig gnällandes. Haha. Han får ofta för sig att spela just när jag ska se nå på tv.
Vi har som inget annat vi kan göra med de rummet. De står i princip tomt med endast datorn där och lite små skrot. 
Hittade en soffa för 1600. Vilket kap. Men den såg däremot ganska hård ut. Men med lite kuddar tror jag den blir riktigt skön. Inget är bestämt och johan brukar ha en tendens och ändra sig. Men vi får ju se.

Ska förresten till äckel tandläkaren imorgon. Ska fixa till bettskenan eftersom jag har vaknat flera nätter nu av att jag biter ihop. Tyvärr så passar inte bettskenan just nu. Måste fara och slipa till den. Så imorgon blir man väl typ 500 kr fattigare. Dom brukar ju ta hutlöst mycket för att titta en i käften typ 5 minuter. Men förhoppningsvis slipper jag min huvudvärk som gör sig påmind hela tiden och slipper bita sönder tänderna när jag sover.
Nu ska jag fortsätta titta på ikea och sen diska. :)

Fredag..

Ikväll har vi haft besök här. Riktigt trevligt. Kul att prata med folk man inte träffar så ofta :)
Men givetvis fick johan ett larm och som han var tvungen att fara på. Men de visste jag nästan. Har suttit och väntat på att de ska ringa och mycket rätt hade jag.. Bra som man är!! :) Haha.
Nu ska jag se lite tv och vänta på att hjärtat kommer hem..

Torsdag..

Idag försöker jag överleva. Jag har världens träningsvärk.. På de mensvärk oxå. Fasiken va jobbigt de är.
För tillfället håller jag på att städa. Nu är köket rent och fint. Bara resten kvar då. Men för en gångs skull är de inte så farligt stökigt här. Så de tar nog inte så länge och städa resten..
Men nu ska jag ha en liten fruktstund här och sen fortsättta städa :)

Palt..

Herregud, denna huvudvärk har hängt efter mig i flera dagarna och den vill inte ge sig. Treo är de ända som hjälper. Tyvärr finns inte detta i mitt och johan medecin skåp för tillfället. Ska gå och inhandla de imorgon..
Annars gör vi inte mycket här.. Vi tog oss en lite siesta tidigare ikväll och sen har vi mest myst hela kvällen. :) Såna här kvällar gillar jag!! :)
Förresten, gissa vem som gjort palt helt själv idag ? JAAAAAG. Goda vart dom. Lite osalta men annars bra. Jag är faktiskt lite stolt över mig själv..
Min plan för ikväll var att städa. Men jag har inte orkat. Ska ta och stiga upp tidigt imorgon och gå på promenad och sen ska jag ägna resten av dagen åt att städa och göra fint här före helgen.. :)
Nu ska jag försöka slita johan från tv spelet.. Vilket inte lät  bli de lättaste..

Tisdag..

Trött som en liten afrikan efter min promenad. Men skönt var de.
Har haft besök av min kära syster idag. Riktigt kul. Varför jag inte kunnat skriva nått om de är för att vi skulle överraska mamma. Hon visste ju inte att susanne skulle komma. Så jag ville inte skriva och avslöja någonting ifall jag har nyfikna syskon som kan försäga sig eller liknande. De är så roligt att få lite sällskap ibland :)
Både susanne och mamma tyckte de syntes att jag hade gått ner i vikt och de vart jag så glad över. För som jag kämpar för att gå ner i vikt. Ut å går varje förbannade dag fast jag tycker de är så tråkigt. Idag fuskade jag faktiskt och drack en cola till maten men vafan.. Ibland måste man få unna sig lite. :)
Nu måste jag slänga på mig nå vettiga kläder för snart kommer mamma och hämtar mig och sen bär de av till dagis och hämta ungarna.. Varför vet jag inte riktigt. Men varken danne eller ida kunde väl hämta dom idag antar jag..


Måndag..

Idag fick jag veta något roligt. Kommer bli en kul dag imorgon. Kan tyvärr inte berätta varför.. Men de kan jag skriva mer om imorgon.
Idag ska jag iaf städa lite här och dammsuga. För en gångs skull är de faktiskt inte så stökigt här. Vilket är jävligt skönt. :)
Imorgon blir de även att gå på brännvalls. Längesen jag har varit dit nu. :)

Pengar..

Jag höll på falla baklänges när jag såg vad jag får från fk.. 2400 kr. Helt sjukt. Har ju ändå jobbat ganska mycket i december och kommer nog få ut drygt 5000 därifrån.. Lite sjukt att jag då får så mycket från fk. Nåja, jag tackar och tar emot. :)
Ska snart gå och klä på mig och vänta på fanny och mamma.. Dom är hos morfar och skull fara handla sen. Så jag tänkte följa med då.. Johan är ju och kör skoter så jag lär ju bli ensam här ett bra tag..
Nej nu ska jag gå klä på mig och vara lycklig över att jag fick så mycket pengar :)

Gott..

Jisses vilken god mat vi precis har ätit. Friterad fläskfile och ris och sen sötsur sås på de. Mmmmmm... Detta ska vi laga fler gånger!!
Nu är de matkoma i soffan och sen dricka lite vin :)  

Fredag..

Idag känner jag mig lite nere. Jag har ingen aning om varför. De är ju fredag och snart kommer johan hem.. Äh, jag vet inte. Är väl kanske för att jag sover så inni helvete dåligt på nätterna. Har kommit in i en sån där dröm period nu. Drömmer varje natt och vaknar kallsvettig av olika drömmar. Jävligt tungt. För de känns inte ut som att jag sover nå överhuvudtaget.
Annars händer de inte mycket. Varit på bolaget och handla lite idag. Öl åt johan och en vinflarra åt mig. Så ikväll blir de lite vin. Dock ska jag inte ut genom dörren och inte en människa ska komma hit. Jag ska sitta här i min röda morgonrock och dricka ett glas vin och äta lite godis :)
Sitter och väntar på anders som skull komma hit och sen ska vi gå och handla. Eller jag. Han hänger väl på antar jag..

Ledsen i ögat..

Va ledsen jag vart när dom inte kunde se ännu va jag får i lön :( Är ju så förbannat nyfiken. Undra om jag får nå från fk ? Va bra de skulle vara. Men de återstår att se. Dom kommer nog in på fredag eller måndag. Förhoppningsvis på fredag men då har jag jävligt tur..
Nu sitter jag och väntar på mamma. Ska fara till gyljen och äta. Johan prata om att fara köra skoter så jag funderade på om jag skull ta med mig kläder och gå ut och gå på gyljen eftersom jag blir ett bra tag på gyljen. Eller om jag går ut och går typ en halvtimme före johan kommer och börjar gå mot bränna. Vi får se.
Nu ska jag plocka till lite och fortsätta vänta på mamma..

Duktiga gubbar..

Nu tycker jag om vaktmästarna på stiftelsen. Dom ahr varit hit och hämtat badkaret och fixat allt som skulle fixas. Dom satte dessutom nytt lock i golvbrunnen i badrummet. De hade jag inte ens bett om. Men de var ju trasigt så. Duktiga gubbar de där :)
Nu ska jag gräva i mig lite frukt och sen diska. Fast de egentligen är johan tur:)

Badrum..

Nu är jag helt sinnessjukt slut. Fick för mig tidigare idag att jag skulle ha ut badkaret ur badrummet. Så var till stiftelsen och bad dom hämta de imorgon. Så nu har jag städat hela badrummet. Fan så skönt de känns. Snyggt vart de och badrummet ser dubbelt så stort ut.
Pratade med johan för ett tag sen och sa att jag tagit ut de och ställt de i rosa rummet. Till svar fick jag "hur fan har du gjort de?".
Som kvinna fixar man precis allt. Johan ber mig om hjälp med dom mest simpla saker. Typ hålla ut påsen när man ska slänga maten som blir i slasken när man diskat.
Tillbaka till badkaret. Satte bara en handduk under benen på ena sidan och sen drog jag i den andra sidan. Tungt förbannat men ut från badrummet fick jag de :) Duktig som man är. Nu måste jag diska och sen laga mig mat och städa min garderob eftersom dom ska komma fixa lampan där inne imorgon oxå. Sen ska jag ut på promenad oxå.. :)

TRÄNINGSVÄRK..

Gud va jag har konstigt i mina magmuskler.
Igår var de ju så förbannat kallt så jag kunde ju inte gå ut och gå. Jag vill verkligen röra på mig och försöka gå ner i vikt. Så igår gick jag mest och var sur hela kvällen för att jag inte kunde gå ut. Johan kom på den briljanta iden att vi kan se vem som kan göra mest situps (stavas?). Jag gick självklart med på de och tänkte att de här vinner jag lätt. De gjorde jag inte. Vi skulle göra såna där situps då den ena håller i fötterna och sen ska man fara upp högt med kroppen. Iaf så började johan och gjorde väl 15 stycken. Sen skulle jag göra. Orkade väl göra tre och sen gav kroppen upp. Kunde inte komma upp igen. Vilade ett tag och forstatte att göra typ 3 åt gången flera gånger.
Detta har resulterat i en konstig träningsvärk. Känns inte ut som en vanlig träningsvärk. Går inte att förklara riktigt. Men jobbigt är de. Men de betyder ju att de ger lite grann iaf. Men hädanefter tror ajg att jag håller mig från såna där förbannade situps.. Haha.
Snart ska jag gå och ta mig en promenad. Annars sitter jag och väntar på att hjärtat mitt ska sluta jobba :)


Soffa..

För tillfället roar jag mig med att se på nya soffor. Vi behöver vekligen ny soffa. Hittat massa fina men då står de ju inte pris på dom. Så då har jag varit seriös och skickat och frågat både pris och mått på sofforna jag tyckte var snygga.
Annars gör jag inte mycket. Sitter och äter frukt för att stilla mitt socker sug. Nu börjar de dock bli bättre. Men igår var de hemskt. Sjukt så sugen jag var på nå sött. Men de blir ju så. Jag har varit grymt sockberoende. Eller jag är de väl fortfarande. Men nu ska jag sluta äta sån där skit.. Men tidigare hade vi allt nå godis eller nå sånt hemma. Vilket gjorde att man åt när de stod framme.. Men nu är de slut med de..
Nu ska jag fortsätta leta soffor och äta frukt.. :)

Städa..

Nu gott folk ska jag ta och städa. Johan sa åt mig igår att jag har blivit slö. Så nu jäklar ska jag städa här så de är fint till han kommer hem. Han är i sunderbyn och hälsar på sin pappa som opererades igår. Oprationen gick bra och de känns så skönt.
Nej, nu städning :)

<3

Jag saknar hjärtat mitt..
De var allt jag hade att säga för studen. Ska försöka uppdatera sen ikväll..


RSS 2.0