Julafton..

Idag är de julafton.. Kan inte säga att de känns som de. Fick en julklapp av johan på morgon. Christina aguilera parfymen. Gott luktade den. Åt johan gav jag en musik dvd som jag vet att han har velat ha. Men vi ska ge resten av julklapparna åt varann ikväll. :)
Nu sitter jag och väntar på att annica men familj ska komma och hämta mig. Sen bär de av till gyljen. :)

God jul allihopa. Hoppas ni får en bra julafton!!

Jisses..

Känns inte ut som att jag har haft en lugn stund på flera dagar. Är väl kanske när man jobbat. Nu har jag aif handlat allt och köpt bingolotter. Tänkte vinna mig pengar ikväll. Sen måste jag hinna göra efterrätten som vi ska ha imorgon oxå. Jisses.
Ibland blir jag förbannad. När folk bara antar en massa saker. Att jag ska göra allt dom säger. Tyvärr är de inte så. Men jag sa ifrån idag. Hoppas dom fattade..


Attans..

Jag skulle bara lägga mig just och se tv med johan. Vart de så ? Nej, jag somnade.. Fan oxå. Har säkert svoit en timme så ikväll lär jag ju inte kunna gå och lägga mig i normal tid. Förbannat oxå. Jag som ska upp å jobba kl 7 imorgon.
Nu ska jag roa mig med att slå in lite julklappar och sen gå och väcka hjärtat mitt som ligger och sover fortfarande. :)


Måndag..

Idag har jag varit upp tidigt. Kl 8 ringde alarmet. Lika bra att stiga upp tidigt när jag ska och jobba imorgon så man kan lägga sig normal tid ikväll.
Jag och pappa har varit och fixa mamma julklapp nu. Hoppas hon gillar den :)
Idag vet jag inte vad jag ska roa mig med rikitgt. Ska dammsuga och lite sånt men mycket annat blir de nog inte..

Orolig..

Johan har farit på ett larm för ett tag sen. Börjar bli orolig när han inte kommer. Han har nog varit borta i en timme nu. Sen tror jag brandbilarna har farit ut oxå. Usch. Bara han kommer snart. Så de inte har börjat brinna på de förbannade värmeverket eller nå. Ska bli så skönt på måndag när han inte har den där förbannade jouren nå mer.
Idag har jag varit på gyljen och klätt julgranen och sånt. Riktigt mysigt. Sen har jag ju hunnit bråka och slåss med anders oxå.. Haha.
Nu ska jag fortsätta vandra omkring här och vara orolig..

Julkänsla..

Äntligen börjar lite julkänsla innfinna sig.. Längtar tills julafton. Ska bli så kul när vi alla samlas. Känns ut som evigheter sen vi var alla på julafton. Blir huset fullt eftersom vi är hela 18pers på julafton.  Men de blir kul :)
Nu ska jag börja med maten så den är färdig tills hjärtat kommer hem!! :)

Pms..

Idag lider jag av kraftiga pms besvär. Ena minuten står jag vid disken och sjunger för glatta livet. För att två minuter senare stå och grina i telefon åt johan eftersom jag tyckte han sa en sak. Haha. Gud så man kan missuppfatta saker. Haha. Tur att johan vet hur jag kan reagera när jag har pms. Han är så snäll så. Älsklingen min. Han får stå ut med mycket ibland. Speciellt nu. Att han orkar. Hahaha.
Nu ska jag gå och diska klart..

1600..

Gud så jag är trött nu. Är väl säkert för att man stannade av. Nu är jag drygt 1600 kr fattigare. Men lika glad är jag för de. Nu finns de mat här och jga har köpt färdigt johans julklappar :)
Städning nästa!

Kallt..

Fy satan så kallt de är idag.
Inatt har jag sovit skit. Johan sover alltid så oroligt när han har jour vilket i sin tur gör att jag oxå sover dåligt. Sen fick han ett larm vid fyra och sen dess har jag sovit skit. Eller knappt sovit nå eftersom han kom hem vid fem igen och sen har han inte kunnat sova. Men då kan man gå lägga sig tidigt ikväll istället.
Nu ska jag gå och klä på mig och sen gå och handla. Kommer bli minst 1500 kr fattigare idag..

Dålig dag..

Idag har jag en fruktansvärt dålig dag. Jag irriterar mig på allt och alla. För tillfället är jag sjukt irriterad över att alltid behöva städa, diska och tvätta. Jag vet ju att de är bäst att göra de själv för annars blir de inte som jag vill ha de. Men ändå. Karlar säger jag bara. Men alla är nog så ?
Johan är underbar på alla sätt men han är grymt slö när de gäller städning och liknande. De är nog bara se glad ut och göra de själv.
Nu ska jag gå göra mig mat och sen städa här. Har som fastnat vi datorn och tvn nu i säkert 2 timmar så de har inte hänt så mycket..

Tisdag..

Ska dra på af alldeles strax. Jävligt meningslöst men jag måste ju. Är nån kärring som är där åt pratar uti nå svammel.
De löste sig förresten med pengarna från fk. Tur var ju de. Så på torsdag är dom på kontot. Har kommit på va jag ska köpa johan i julklapp nu. Har ju redan köpt han lite små grejer men den största julklappen ska inhandlas på torsdag. Dyr är den oxå. :) Nu ska jag klä på mig och knalla upp till af.

.................

Idag är en dag då jag helst hade viljat skjuta huvudet av mig.
De har blivit tjorv med mina pengar från fk. Vilket betyder att jag knappast får dom före jul. Vilket i sin tur betyder att jag inte kan betala räkningarna eller köpa julklappar åt en ända jävel. Varför ska de bli så här ? Jag orkar inte. Dom skull kolla på försäkringskassan och försöka fixa de. Men dom bryr sig ju knappast om att jag varken kan betala räkningar eller köpa julklappar.
Nu ska jag gräva ner mig i soffan och inte röra mig på hela jävla kvällen.

Blääääää...

Satan så jag ångrar mig att jag tog de förbannade vaccinet. Mår fortfarande skit. Dirket värktabletterna slutar värka så mår jag apa. Nu har jag dessutom fått sjukt ont i magen. De har jag ju nästan alltid så jag vet ju inte om de är som vanligt eller om de är från vaccinet men jag kan ju tänka mig att de är de. Blääääää. Ska försöka städa nu och sen börja med maten..

Trööööööööött..

Gud så jag är trött. Jag är verkligen ingen morgonmänniska. Stigit upp 06.20 idag eftersom jag skulle och ta de förbannade vaccient. Har suttit där sen 07.20 och fick komma in ganska fort. Men kärringen som jag gick till lyckades sticka mig i fel arm. Fast jag sa att jag var högerhänt. Då ska dom ju sticka i vänster men hon stack mig i höger. Vet inte va de var med hon för jag sa då säkert 4 gånger att jag är högerhänt. Kanske mitt eget fel eftersom jag satt där och blundade för att jag inte ville se nålen. Är sjukt nålrädd. Hojja. Nåja, vi får se va som händer. Hoppas jag inte får sån förbannad värk i armen. Skulle inte vara så kul när man ska jobba och allt.
Annars gör jag inte ett skit. Ligger nerbäddad under två filtar och fryser. Jag vet faktiskt inte varför. Konstigt är de iaf.
Ikväll ska jag fara jobba. 4 timmar. Men ringde till svalan tidigare för att höra hur jag jobbat förra månaden och då fick jag även veta att jag ska jobba med Ida a. Blir ju som kul att för en gångs skull jobba med nån yngre :)
Nu ska jag ligga här och tycka synd om mig själv tills jag ska fara jobba..


Seg!!

Ibland är jag helt värdelös på att komma mig för saker. Som nu. Har städat på förmiddagen och sen jag skar mig har de som inte hänt nå mer. Har mest suttit på datorn och inte gjort ett skit. Nu tänkte jag försöka gå och ta tag i disken och sen bär de av till gylfen för att färga mammas hår och lära hon sminka sig lite. Jag är ju inte direkt världsbäst på de men lite kan jag väl. Så vi får se.

AJJJJJJJJJJJ!

Jag har lyckats skära mig i handflatan. Hur fan man nu lyckas med de. Inga plåser har vi heller så nu sitter jag här med ett papper runt hela handen. Att man satan ska lyckas med allt.
Har varken haft tid eller ork att uppdatera här. Har varit så jävla trött dom senaste dagarna så de är inte sant. Men nu börjar jag nog ha tagit igen all sömn.
Här händer inte mycket. Jag håller på att städa eller höll på att städa tills jag skar mig.
Ska och jobba imorgon. Som vanligt fick jag bara en 4 timmars tur. Hade lust att tacka nej för får enbart jobba såna där korta nuförtiden. De suger för de blir inga pengar på dom turerna. Typ 200 efter skatt. Men är väl bara se glad ut och fara jobba. Ska jobba i helgen oxå. På lördag. Ända dagen jag helst hade sluppit jobba eftersom vi ska på julbord på kvällen. Känns inge kul att börja jobba 06.45 då. Lär ju vara död på kvällen sen. Men som sagt. De är bara se glad ut.
Imorgon ska jag fara ta de där förbannade vaccinet. Hoppas verkligen inte att jag blir sjuk. Har varken ork eller lust att ligga i feber. Men jag lyckas alltid få konstiga biverkningar både från vaccin och medecin. Så nog lär jag ju få de.
Positiva klubben har årsmöte här hos mig idag.. Haha


RSS 2.0