Lördag..

Äntligen hemma. Hade helst kunna ligga här hela kvällen. Har absolut inte haft nån lust att vara ute. Men jag har haft trevligt iaf.
Nu ska jag bädda ner mig framför tvn och vänta på johan. Lär väl ta flera timmar innan han kommer. 
Men hoppas de går fort till han kommer. Saknar han som tusan!  


Torsdag :)

Igår vart de att jobba. Ganska kul faktiskt. Beror ju vem man jobbar med. Men tycker för de mesta att jag får jobba med bra folk :)
Idag är planen att städa lägenheten. Har ju börjat göra de nu varje torsdag. Känns ut som skönt.
Annars vet jag inte alls vad man ska idag. Ta de mest lugnt.
Helgen är helt oplanerad. Eller jag och johan prata om att laga nå god mat. Nå mer kan jag inte tänka mig att de blir. Hotellet blir de då absolut inte. Har varken lust eller råd att gå dit. Försöker spara varenda jävla krona nu tills vi ska till stockholm.. Än så länge går de faktiskt bra. Har inte köpt nå onödigt på flera dagar. Haha


Tråååååkigt!!!!!

Gud så jag har tråkigt. Vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med. Disken är diskad och de är städat i lägenheten. Kan ju roa mig med att dammsuga men tycker inte riktigt att de behövs.
Kanske får ta och städa iaf. Bädda sängen och sån skit. Annars kommer jag bli tokig här.

Köpte förrensten 4 trisslotter tidigare. Jag vann. Men bara 50 kr. Jag behvöer minst 100 000. Fasiken va de skull sitta fint när vi drar till stockholm :)
Men de lär ju aldrig hända. Men hoppas kan man ju alltid.
Nej, kanske man skull göra nå ?

Tisdag..

Mammsen skulle komma och äta lunch här idag. Men hon ringde nyss och sa att hon har punktering på bilen. Stackars mamma. Hon lät ut grymt less. Men så kan de bli ibland.
Idag vaknade jag klockan åtta av att de lät ut som att en fågel pickade på fönsterbrädan. Hart ingen aning om jag har drömt eller inte. Men var som ändå att de fortsatte picka när jag var vaken. Haha. Inte lätt alltid.
Nu ska jag värma mig nå lunch och se om mamma tar sig in till bränna. Sen tror jag faktiskt att jag ska gå och köpa mig en trisslott :)

Måndag.. Igen!

Jag har kommit fram till en sak. Jag har gjort två misstag i mitt liv.
De ena. De största misstager ångrar jag djupt. Tyvärr kan jag inte göra någonting åt de. De är nu på senare tid jag kommit fram till detta. Efter många funderingar. Usch. Men gjort är gjort!!

De bästa som har hänt är johan. Jag är så glad att jag har denna människa i mitt liv. Vi har gått igenom så otroligt mycket tillsammans. Både bra och dåliga saker.
Men han är den människa jag älskar högst på jorden. Han ställer alltid upp. Vad de än är. Han tröstar mig när jag är ledsen och får mig alltid att skratta. Jag kan inte ha de bättre.
Även fast jag alltid sitter här i lägenheten och är konstant utan pengar eftersom jag aldrig får jobb så mår jag ändå bra. Jag har johan och han lyser upp min dag. Varje dag!!

Kom förresten på att de bara är en månad nu till vi drar till stockholm. Behöver jag säga att jag längtar. Även fast jag önskar att jag hade mer pengar att ha med mig. Men sånt löser sig. Gott sällskap är de viktigaste. :)
Bara de att jag hade viljat packa ner johan och ha med mig. Haha. Men nog vet ja jag klarar mig. Är ju bara en helg jag måste klara mig utan han.
Men vi sover ju nästan aldrig utan varann. Om inte han är borta och jobbar. Men som tur är så är han ju inte borta så mycket och jobbar. Inte så han måste sova borta iaf.
Måste tacka min underbara systrar som bjuder mig på den här stockholms resan. Efter en väldigt turbulent sommar med sjukdommar och annat som hänt så kunde de inte passa bättre. Jag är så glad.
Ni är underbara!!!!!!!!

Nu ska jag ta tag i den jävla disken som står på diskbänken. De känns faktiskt inte ut som att jag gör nå annat än att diskar. Varenda jävla dag. Så förbannat tråkigt!!!!

Trött..

Till att börja med måste jag säga att de är kul att så många läser min lilla blogg som knappt uppdateras :)
Sen så måste jag bara skriva angående mitt tidigare inlägg. Jag menar självklart ingen av mina vänner. Detta handlar om en liten människa jag inte tål. Haha.
Vill inte ha något missförstånd så jag tänkte att jag skriver de här!!

Nu blir de sängen. Sov gott sötnosar!!!

Onsdag..

Suttit och läst lite olika bloggar. Folk verkar vara så bestörta över att de skvallras här i överkalix. De är tyvärr så här de är. De är en liten kommun och de blir så här.
Har läst en blogg där en person beklagar sig över detta fenomen konstant. Jag vet med största säkerthet att denne  människa skvallrar värre än någonsin. Men när de handlar om personen själv i fråga så är de så hemskt. De är sånt man får leva med.
Jag bryr mig inte ett skit om att de pratas skit om mig. Orkar inte ödsla energi på sånt. Vill folk prata så låt dom. De finns tyvärr inget man kan göra åt de. Skratta åt de istället.
Jag vet att de pratas skit om mig när jag inte är med. Att johan bestämmer över mig och liknande. Men dom få personer som känner mig väl vet att de inte är så. Ingen bestämmer över mig. Inte ens johan. De är tvärtom skulle jag vilja säga. Haha.

Men nu till nått helt annat. Får pengar imorgon. 2800 kr. Riktigt kul. Sen kommer ju lönen nästa vecka oxå :)
Nu ska jag gå och göra nå vettig. Va de skull vara vet jag inte. Men jag hittar nog på nått.

Ha en bra dag :)


Tisdag..

Kanske man skulle ta och bli lite mer seriös med bloggen ? Ska be bror fixa till bloggen här nå så den blir snygg. De är en början iaf. Ska försöka mig på att uppdatera här en gång om dagen. :)
Dagen idag har mest spederats vid datorn. Har fått ett uppdrag av mamma att hitta nå kläder åt henne när hon ska ner till stockholm på personal fest. De är faktiskt ganska svårt. Men har hittat lite grann men ska fortsätta leta lite senare.
Annars så har jag diskat, tvättat och bakat nu ikväll. Baka gjorde jag enbart för att jag var så förbannat sugen på choklad.
Har ju helt slutat äta mjölkprodukter och jag mår så mycket bättre nu. Men är så förbannat sugen på choklad alltid. Men de är väl enbart för att man inte kan äta de. Ska iaf gå på apoteket på torsdag och köpa nå tabletter som gör att man kan äta choklad och liknade fast man är laktosintolerat. :)
Nu ska jag gå och väcka johan som ligger och snarkar. Han bad mig väcka han på en halvtimme men jag är väldigt tveksam till att han stiger upp. Men de återstår att se.

Ha en bra kväll allihopa :)

Jobba..

Sitter på brännagården nu och ser idol med tanterna. Dom ringde vid ett och bad mig komma. Så då var de bara att klä på sig och fara. Lika bra de. Behöver alla pengar jag kan få. Ska jobba imorgon oxå. 8-19. En långtur men som sagt. De blir pengar när vi far till stockholm :)
Är som roligt jobba oxå när man jobbar med bra folk :) Skönt att komma ut lite och prata med folk.
Nu ska jag rulla tillbaka till fotöljen och fortsätta se idol.

Onsdag..

Känns ut som att dagarna bara flyger iväg. Nu är de onsdag igen. Jisses.
Idag  har jag varit på af och lämna in nå papper så jag får pengar. Har även skickat tillbaka ett paket som har legat i garderoben i över en vecka.
Igår tog jag tag i min garderob och städa upp den. Jisses va kläder ajg har. Helt sjukt. Men använder väl typ hälften av dom. Skull fan behöva rensa men de är ett senare problem. 
Nu ska jag ta och vika lite kläder som jag inte orka vika igår och sen blir de att laga lite mat. Ingen aning om vad men de löser sig nog :)


Piss...

Jag är fruktansvärt trött. Jag har ingen som helst aning om vad de beror på. Jag måste vara allvarligt sjuk eller nå. För de är inte mänskligt att alltid vara så här trött.
Nåja, annars händer de inte just nå. Varit mikaeli i helgen. Drack två groggar på fredag och lördag var jag helt nykter. Lika bra var de. Dagen igår tillbringade jag och johan i sängen sovandes. Känns inte ut som att de har blivit speciellt mycket sömn den här helgen.
Kom att tänka på en sak. Hur lyckas killar alltid pissa utanför toaletten ? Johan sköter sig och lyckas pissa i toaletten. Men direkt de kommer folk hit så är de ALLTID piss utanför toaletten. Om man inte lyckas pricka toaletten kanske man ska sitta ner ?!!!!! Jävligt less blir jag.
Känner mig på jävligt dåligt humör. De kanske märks ? Nu ska jag gå och diska..

RSS 2.0