TRÖTT

Jag är trött. Men jag har enbart mig själv att skylla. För mycket mjölk igår resulterade i en vaken natt. Fan så jobbigt. Nu ska jag sluta äta helt.
Ska snart dra till stuk och klippa mig. Fan va skönt :)

Söndag..

Jahaja. Nu är de söndag igen. För en gångs skull så ser jag fram emot måndag. Ska och klippa mig imorgon. Ska bli skönt med lite förändring. I övrigt händer de inte mycket. Jag och johan har mest legat inne hela dagen. Skönt har de varit.
Köpte förresten en bärbar dator i fredags. Jävligt skönt. Men har knappt hunnit sitta på den nå. Johan sitter mest hela tiden. Haha. Han är så söt älsklingen min :)
Nu ska jag lägga mig i soffan och ha magknip och vänta på johan..

Lön..

Idag kom lönen in på kontot. Känner alltid att jag får lite ångest när jag har fått lön. Den ska räcka till så himla mycket. Den här månaden hade jag velat köpa en bärbar dator. De blir de inget av nu för dom pengarna jag har fått nu ska räcka länge. Alldeles för länge.
Tror jag börjat få tillbaka problemen med min mage igen. Varöfr vet jag inte. Antagligen för att jag funderar alldeles för mycket. Vaknade i natt och hade grymt ont i magen och mådde illa. Precis som jag hade tidigare så de är nog bara börja med dom där 400 kronors tabletterna igen. Ska prova lite grejer som jag har hemma först. Har säkert magmedecin för 1500 kr i medecinskåpet. De är ju helt sjukt. Men i sommar var jag desperat. Köpte och provade de mesta. Allt för att kunna jobba. Men men.
Imorgon bär de av till luleå. Johan ska kolla på bilar och beroende på hur jag har i magen så kanske jag kommer med honom. Är inge roligt att springa på stan själv och må dåligt. Då känns de bättre att vara med johan.

Måste bara säga att jag har världens underbaraste pojkvän!! :)

!"!"!"!"!"_!2mkfd

Jag små funderar på att ringa till stuk imorgon och höra om dom har någon klipptid på torsdag. Behöver verkligen klippa mig nu..

Fredag..

Jag vill göra nått idag. Känner mig sjukt rastlös. En annan sak. För första gången på hela sommaren känner jag mig dricka sugen. Är så sjukt längesen jag druckit nu så de räcker nog med en cider sen är jag klapp.. Hahaha. Har inte druckit sen i början av juni tror jag ? Jisses va längesen.. Haha.
Nu ska jag gå och diska och sen blir de duschen. Johan ska gå till bolaget . Ovanligt ? Neeeeej! Snart bor vi nog där. Vi får slå upp ett tält där på gräsmattan bredvid boalget.. Haha. Då har han nära.. Hahahaha. Nu börjar de spåra ur så nu går jag och diskar :)

Påminn mig..

Påminn mig att aldrig någonsin mer måla om ett rum!!!!! Satan så jag är less!!


Fredag..

Idag är de fredag. Inget planerat som vanligt. Har varit och gått till tallvik en sväng. Enbart för att ha nå att göra. Sen har jag kört lite bil oxå. Sjukt längesen jag kört. Säkert två månader.
Nu vet jag inte va fan jag ska göra. Känner mig lite rastlös men ändå inte. Finns ju tyvärr inte så jäkla mycket att göra..

Känner mig lite små irriterad över en sak. Orkar inte börja dra upp de här på bloggen men jag skulle ha god lust. En hop fjortisar är vad de är och inget annat. Nå mer säger jag inte!!

......

Jag vet inte vad de är med mitt huvud. Har en sån förbannad huvudvärk. Men de är inte som jag brukar ha. Jag blir så less..

Förkyld..

Jag har lyckats dra på mig en jävla förkylning. Nu är jag på bättringsvägen men har fotfarande hosta och är hes. Och nej, de är inte svininfluensa jag har. Jag är helt säker!
De händer inte så mycket i varken mitt eller johan liv för tillfället. De rullar på. Johan ska sälja bilen. Jävligt bra ide för jag är då så förbannat less den där bilen. Så vi får då se va han beslutar för att köpa nån annan bil. Han velar ju så förbannat. Men de blir säkert bra.
Sen så har jag ju slutat jobba oxå. De är faktiskt skönt de oxå. Vad man nu ska göra vet jag inte. Ska ta de lugnt den här veckan iaf och sen rulla in på arbetsförmedlingen nån gång nästa vecka.. Inte för att dom gör nå men de är ju lika bra att anmäla sig där iaf.
Nu hade jag tänkt gå och stryka dom andra gardinerna till köket och sen blir de att se film när johan har vaknat..


RSS 2.0